Hakusanalle ei löydy valmiita ehdotuksia. Voit silti tehdä haun painamalla enteriä tai haku-painiketta.
Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner

Puhtauspalvelut

sivukuva puhtauspalvelutPuhtaat ja viihtyisät tilat luovat turvallisen, terveellisen ja tarkoituksenmukaisen toimintaympäristön. Servin puhtauspalvelut huolehtivat noin sadan toimipisteen puhtaudesta, mikä tarkoittaa yhteensä yli 100 000 m2 suuruista siivottavaa pinta-alaa. Siivouskohteisiimme lukeutuu muun muassa kouluja, päiväkoteja, terveydenhuollon kohteita, virastoja, toimitiloja sekä liikuntatoimen kohteita.

Asiakaslähtöisillä ylläpito- ja perussiivouspalveluilla varmistetaan kohteiden tarkoituksenmukainen ja kokonaisuudeltaan edullinen puhtaus- ja hygieniataso. Puhtauspalvelumme toteutetaan joustavasti, ympäristömyönteisesti ja turvallisesti, alan uusia innovaatioita ja teknologiaa hyödyntäen. Ammattitaitoisten työntekijöiden tuottamat puhtauspalvelut mahdollistavat kiinteistöjen pitkät käyttöiät sekä auttavat asiakkaita onnistumaan omissa ydintoiminnoissaan.

Puhtauspalvelumme toimivat vastuullisia periaatteita noudattaen. Siivouksessa käytetään pääsääntöisesti ympäristömerkittyjä tuotteita, mikrokuitutekstiilejä ja mahdollisimman mietoja siivousaineita, jotka annostellaan tarkasti käyttöohjeiden mukaan. Työväline-, menetelmä- ja ainevalinnoissa huomioidaan kestävän kehityksen periaatteet ja jätteet lajitellaan ohjeiden mukaisesti.